Loading...

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

Ημερομηνία: Παρασκευή 22 Νοέ 2019
NOΠ: Υδατοσφαίριση ανδρών. Πρωτάθλημα Α2 υδατοσφαίρισης – 2020. 1η αγωνιστική: ΝΟΠ – AEK
Κλίκ για μεγέθυνση

Ξεκινά την Κυριακή το Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Ανδρών της Α2, με τον ΝΟΠ να αντιμετωπίζει στην πρώτη αγωνιστική την νεοφώτιστη ΑΕΚ, την Κυριακή στις 15:00 (24/11) στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πατρών «Ολυμπιονίκης Αντ.Πεπανός».

Είναι η πρώτη φορά στα 90 χρόνια της ιστορίας του ΝΟΠ που θα συναντηθεί με την ΑΕΚ. Ο λόγος είναι ότι η ΑΕΚ είναι ένας από τους λίγους ιστορικούς μεγα-συλλόγους που κυριαρχούν παντού στο ελληνικό αθλητισμό, που δεν διέθετε μέχρι πρόσφατα τμήμα υγρού στίβου. Μόλις το 2017, η διοίκηση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ αποφάσισε να κάνει την εμφάνισή της στην υδατοσφαίριση, και η παρουσία της έγινε αμέσως αισθητή.

Εκμεταλλευόμενη την οργάνωση, το όνομα και άφθονους οικονομικούς πόρους ίδρυσε αμέσως ακαδημίες και τμήμα υδατοσφαίρισης, προσελκύοντας στις τάξεις της έμπειρους και καταξιωμένους παλιούς διεθνείς αθλητές. Σαρώνοντας τα προηγούμενα δύο χρόνια τα πρωταθλήματα της Γ και Β Εθνικής, βάζει φέτος στόχο για την άμεση άνοδό της στην Α1. Τα σχέδια της επεκτείνονται στην κατασκευή αθλητικού κέντρου και πισίνας.

Απέναντι στην φιλόδοξη ΑΕΚ η ανανεωμένη ομάδα του ΝΟΠ, με αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες του και κάποιους φοιτητές.  Οι εμφανίσεις της ομάδας στο πρόσφατο Τουρνουά του ΣΕΔΥ έδειξαν ότι η ομάδα του Παναγιώτη Βασιλόπουλο έχει ψυχή και μέλλον και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την μακρόχρονη παράδοση του ΝΟΠ, που διεκδικεί και τον τίτλο του αρχαιότερου και πιο επιτυχημένου σωματείου στον υγρό στίβο στην Ελλάδα.

Εμπρός παιδιά. Μια νέα χρονιά ξεκινά. Δείξτε τις δυνατότητές, αποκτείστε πολύτιμες εμπειρίες και κάντε μας χαρούμενους και υπερήφανους.

Ευχόμαστε στην νεοφώτιστη ΑΕΚ, επιτυχίες και συνεχή παρουσία στον υγρό στίβο.

#NOP #PatrasNauticalClub


«Η AEK, με απόφαση του Δ.Σ. της, ενεργοποιεί το τμήμα κολύμβησης και αρχικά ιδρύει ανδρική ομάδα πόλο και στη συνέχεια ομάδες και ακαδημίες υδατοσφαίρισης και κολύμβησης. Το εγχείρημα αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν οι κ. Πάνος Μιχαλόπουλος ως έφορος και ο κ. Γιώργος Κιρμίζογλου ως γενικός αρχηγός.

Οι αγωνιστικές ομάδες όπως και οι ακαδημίες δε θα επιβαρύνουν οικονομικά το Σωματείο αλλά θα λειτουργούν αυτοχρηματοδοτούμενες, από έσοδα χορηγών και τη συνδρομή ομάδας επιχειρηματιών και φίλων της ΑΕΚ, οι οποίοι έχουν δηλώσει τη δέσμευση τους να στηρίξουν τη λειτουργία των τμημάτων.

Η αρχή θα γίνει με την ανδρική ομάδα water polo, η οποία θα ξεκινήσει την πορεία της από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στις 14 Ιουλίου του 2017 με αποκλειστικό σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της στη Β’ Εθνική.

Αποκλειστικός στόχος όλων είναι η ανδρική ομάδα να βρίσκεται στην Α1 την επόμενη 5ετία και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα του αθλήματος.»

https://www.sport24.gr/Sports/Polo/idruei-tmhma-polo-kai-kolumvhshs-h-aek.4590919.html

«ΑΕΚ: Ανακοίνωση για την κατασκευή Κολυμβητικού – Αθλητικού Κέντρου»

http://www.voreini.gr/sports/aekanakinosi-gia-tin-kataskevi-koly/

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: [email protected]

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
[email protected] 

Facebook

Flickr

© Copyright 2020 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ