
Items list

Με νίκη 12-08 απέναντι στον Άρη, ολοκλήρωσε την πρώτη επίσημη παρουσία της η ανδρική ομάδα του ΝΟΠ στο Τουρνουά Θεσσαλονίκης. Τελικός απολογισμός δύο ήττες και μια νίκη. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της ομάδας:
1ος αγώνας ΝΟ Πατρών - ΓΣ Περιστερίου 07-08.
2ος αγώνας ΝΟ Πατρών – OΦΘ 08-10.
3ος αγώνας Άρης - ΝΟ Πατρών στις 08-12
Απολογισμός της παρουσίας και αγωνιστικής εμφάνισης της ομάδας κρίνεται σε γενικές γραμμές ικανοποιητική, καθώς η ομάδα βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας και προσαρμογής των νεαρών παιχτών που εντάχτηκαν εφέτος στην ομάδα. Το τεχνικό επιτελείο είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει όλους τους αθλητές και να βελτιώσει τις αδυναμίες που εμφανίστηκαν .
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον Άρη και τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης για την πρόσκληση και άψογη φιλοξενία και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους. Σύντομα θα συναντηθούμε σε επισήμους αγώνες για το πρωτάθλημα και ας κερδίσει ο καλύτερος μέσα στο νερό.
Τους αγώνες μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ξανά στην σελίδα του ΟΦΘ, από όπου αναμεταδόθηκαν ζωντανά.
https://www.facebook.com/pg/ofthwaterpolo/videos/?ref=page_internal
Την αποστολή του ΝΟΠ στη πρώτη σημαντική εμφάνιση για την νέα αθλητική χρονιά αποτελούσαν οι εξής :
- Λιμαράκης Κων/νος
- Ορφανός Παναγιώτης
- Κανελλόπουλος Βασίλης
- Γκότσης Παναγιώτης
- Φυκούρας Ιάσονας
- Καρβουντζής Αθανάσιος
- Καραβιώτης Άρης
- Ανδρικόπουλος Νικόλαος
- Βικάτος Αναστάσιος
- Πατρινός Διονύσιος
- Χαλιώτης Χαράλαμπος
- Τάτσιος Αριστοτέλης
- Αθανασόπουλος Πελοπίδας
Προπονητής ο Σακκαλής Κων/νος, ενώ επικεφαλής της αποστολής ήταν ο τεχνικός σύμβουλος υδατοσφαίρισης του Ομίλου Βασιλόπουλος Παναγιώτης.
Η αποστολή επιστρέφει άμεσα στην Πάτρα και ευχόμαστε καλό δρόμο.
Την επόμενη εβδομάδα (15-17/12) μας περιμένει ένα πιο δυνατό τεστ με οκτώ ομάδες της Α2 στο Τουρνουά του ΓΣ Ηλιούπολής. Η συναρπαστική περιπέτεια για την φετινή αθλητική περίοδο ήδη ξεκίνησε. Οι στόχοι είναι υψηλοί, οι δυνατότητες υπάρχουν η προσπάθεια είναι απαραίτητο να ενταθεί και να συστηματοποιηθεί. Να ευχηθούμε ένα καλό τέλος.
Θερμά ευχαριστήρια ανήκουν για ακόμα μία φορά, στον πατρινό επιχειρηματία και φίλο του ΝΟΠ Δημήτρη Αναστασιάδη, για την σημαντική συμβολή του στην μετάβαση της αποστολής στην Θεσσαλονίκη και της συμμετοχής της στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Ο κ.Δημ.Αναστασίαδης είναι ο υπεύθυνος του πρατηρίου καυσίμων Dian OIL, στην πλατεία Μαρούδα ( στο τέρμα της Δημ.Γούναρη).
Ιδιαίτερη αναφορά και στο μέλος του ΝΟΠ και υπεύθυνο της ομάδας παίδων κ.Γρηγόρη Φιλιππάτο που μέσω της επιχείρησης εστίασης Everest (Εθνική Οδός Πατρών Αθηνών 158) συνέδραμε σημαντικά στην αποστολή.
Εκ μέρους της διοίκησης του ΝΟΠ και όλων των μελών και φίλων ευχαριστούμε πολύ τον κ.Δημήτρη Αναστασιάδη και αλλά και τον δικό μας Γρηγόρη Φιλιππάτο για την ευγενική και σημαντική υλική υποστήριξη.
Ο ΝΟΠ είστε όλοι εσείς, που καθημερινά προσφέρετε και στηρίζετε τον ΝΟΠ σε όλες τις δράσεις του ώστε να καταφέρει σταδιακά να πρωταγωνιστεί στον υγρό στίβο της χώρας, όπως προστάζει η ιστορία του Ομίλου και απαιτεί η παράδοση της πόλης.
#NOP, #NOPwaterpolo



