Items list
Σε αγώνες βετεράνων που διεξήχθηκαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θες/νίκης το Σ/Κ 11-12/11 με τίτλο Διεθνής Κολυμβητική Ημερίδα Βετεράνων (International Veterans swimming race) ο ΝΟΠ έδωσε έντονα το παρόν με την παρουσία και διάκριση του αθλητή, και μέλους του, ιατρού Παναγιώτη Τριαντάφυλλου, ο οποίος στην κατηγορία του απέσπασε τέσσερεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο ελεύθερο. Πιο αναλυτικά ο Π.Τριανταφύλλου κατετάγη:
- 50μ. ελεύθερο : 1η θέση με χρόνο :34.64
- 100μ. ελεύθερο: 1η θέση με χρόνος 1.24.55
- 400μ. Ελεύθερο: 1η θέση
- 200μ.ελεύθερο 2η θέση
Πολλά συγχαρητήρια στο ιατρό και αθλητή μας Παναγιώτη Τριανταφύλλου που δίνει το λαμπρό παράδειγμα για την αξία του αθλητισμού και της κολύμβησης για υγιή και δραστήρια ζωή για πάντα.
«Αθλητισμός για όλους. Κολύμβηση για την Ζωή & για μία Ζωή»
Κολυμβητές που δεν τα παρατούν ποτέ συμμετείχαν σε αγώνα «Masters» στο Ποσειδώνιο στη Θεσσαλονίκη. Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Νοεμβρίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης η κολυμβητική ημερίδα κατηγορίας Masters με συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και τα Σκόπια.
Στη διοργάνωση, μπορούσαν να μετέχουν κολυμβητές/τριες που ανήκουν σε Σωματείο – Μέλος της ΚΟΕ, με την προϋπόθεση ότι κατέχουν δελτίο αναγνώρισης αθλητικής ιδιότητας το οποίο έχει εκδοθεί από την Ομοσπονδία και είναι πρόσφατα θεωρημένο. Όσοι κολυμβητές/τριες ανήκαν παλαιά σε κάποιο σωματείο, δεν απαιτείται η έκδοση νέου δελτίου, παρά μόνο η πρόσφατη θεώρησή του. Στη διοργάνωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής και κολυμβητές από βαλκανικές χώρες.
Επίσης, δικαίωμα συμμετοχής έχουν και κολυμβητές/τριες που δεν ανήκουν σε σωματείο αλλά κατέχουν δελτίο αναγνώρισης αθλητικής ιδιότητας που έχει εκδοθεί από την ΚΟΕ και είναι πρόσφατα θεωρημένο.
Αναλυτικά τα αποτελεσματα εδώ: http://www.swim-news.gr/2017-18/eat_alex_masters.pdf