
Λίστα αντικειμένων

Μια ομάδα σπουδαίων κολυμβητών και κολυμβητριών του ΝΟΠ που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία του ΝΟΠ και την κοινωνική ζωή της Πάτρας. Ας αναλογιστούμε ότι αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν μέσα σε μια δεκαετία πολέμων και στερήσεων και παρόλα αυτά η χαρά της ζωής φωτίζει τα πρόσωπά τους.
Ο πρώτος Νίκος Κοσμάς, μετά Εντσος Ρηγόπουλος, Αντώνης Καίσαρης, Ηλίας Μποναρος κάτω δεξιά ο Ξυδιάς στην μέση κάτω ο Κωστάκης Δηγόπουλος (μεγάλος αδελφός του Ενζο και της Τιρολίνας ο οποίος ήταν συνοδός).
Από τα κορίτσια αριστερά μια Ιουλία Κόντη, δίπλα στην μέση η Γεωργίου και η Παπασπύρου αλλά μπορεί και όχι. Αυτά.
Την φωτογραφία μας κοινοποίησε ο Γιώργος Ανδρουτσέλης, ανιψιός της κα.Γεωργίου που ζει σήμερα στην Αμερική. Ευχαριστούμε πολύ Γ.Ανδρουτσέλη
«Γιατί η Πάτρα είναι ΝΟΠ και ο ΝΟΠ η Πάτρα»
#PatrasNauticalClub, #NOP



